Сторінки

вівторок, 22 січня 2013 р.

Усе почалося з КОХАННЯ...


Про кохання, як про таке…

Кохання…Здавалося б, звичайне слово, як і всі інші. Та при вимові цих трьох складів серце кожної людини б'ється, чомусь, набагато швидше. А варто заглянути глибше – розумієш, що у його семи літерах приховане найдивовижніше почуття на планеті, яке свого роду є унікальним. Адже його місія – назавжди запалити в душі чуттєвість і поєднати два люблячих серця. Воно повинне бути здоровим і сильним почуттям, яке здатне здолати всі перешкоди задля свого зміцнення…
Кохання…Це одна із тих тем, які не перестають бути актуальними й обговорюються цілими століттями. Здається, за такий довгий час сказано чимало: у розпалі місячної ночі під вікнами дівчат заспівано сотні серенад, в роки лицарських турнірів підкорено не одну жіночу гордість, під час рясних зорепадів загадано тисячі романтичних бажань…А ще – складено безліч віршів, поем та намальовано численну кількість шедеврів, присвячених цьому диву… Та, все – таки, і сучасні люди продовжують шукати істинне призначення цієї сили, яка при пострілі золотоволосого Купідона влучає прямісінько в серце!
Напевно, слова добре відомого вислову: «Доки не спробуєш, доти не пізнаєш», -  дають ключ до відкриття цієї таємниці…
Задумайтеся, дівчата …Хіба кожна з нас не відчувала це? Адже коли бачиш того, до кого не байдужа, кров пульсує, одразу в жар кидає, а при можливості вимовити слово – мову, неначе, відбирає. А далі ти просто звинувачуєш себе в елементарній несміливості, яка на той момент непомітно починає тобою керувати. Потім думки поринають у запитання: «Цікаво, а що ж він подумав про мене? Чи не здалася я йому надто боязливою або нав'язливою?» Під такими здогадками ти перебуваєш доти, доки знову не побачиш того, ким зайняте твоє мислення, того, заради якого ти прокидаєшся із несамовитою усмішкою, підвищеним серцебиттям і відчуттям щастя. А при зустрічі ваших очей тебе пронизує приємний струм закоханості та надія на те, що обов'язково все буде добре!
Тут відразу, легко і без сумнівів, вдаряєш об землю всіма пережитими розчаруваннями, забуваєш про всі турботи та відкидаєш думку про те, що це почуття не завітає до тебе. 

До речі, відома дизайнер Влада Литовченко каже: «Той, якому потрібна така як ти, сам знайдеться». Ось побачиш, в один прекрасний день хтось постукає у двері твого будинку. Ти відчиниш і з ніжним виразом обличчя скажеш: «Привіт!», а після загадкової мовчанки і блиском в очах запитаєш: «Це Ти?..» Воно вривається у твоє життя, а тобі залишається тільки насолоджуватися і не відпускати. Адже недарма визначний письменник-фантаст Валентин Чемерис у романі «Приречені на щастя» подає нам формулу любові: «Якщо мені добре від того, що тобі добре, а я хочу, щоб тобі було ще краще і дію з цією метою, то я тебе кохаю!»

Вдихни життя навколо! Про що, здебільшого, говорять у телепередачах, співають на радіостанціях, знімають фільми та реклами? Про кохання! Навіть популярні соціальні мережі переповнені такими щирими і правдивими виразами, цитатами та зображеннями про цей світлий дар. Отож-бо й воно…
Тому тим, хто вже віднайшов своє щастя, бажаю теплоти, благополуччя, радості та дивовижних почуттів. А тим, кого тільки чекає доленосна зустріч зі своєю другою половинкою – постійної присутності ангела кохання, який одного разу, і зовсім не випадково, влучить одразу у два серця!
І пам'ятай! Кохання – це вальс, довжиною в усі роки , ідеально станцювати який ти повинна із Тим Самим, Котрий Один і на Все Життя!

Юлія Девда

Немає коментарів:

Дописати коментар