Сторінки

середу, 23 січня 2013 р.

Цитати і Фото моїх респондентів-журналістів:) Світлана Флікян і Марина Скінтей




Світлана Флікян, журналіст телеканалу СТБ

 "В Інтернеті у будь-який момент можна почитати все, що хочеш, знайти новини на будь-яку тематику. Більше того, в цей же момент ці ж самі новини можна обговорити з друзями чи колегами по роботі. Який ЗМІ може надати таку можливість? Не кажучи вже про цензуру, якої в Інтернеті немає і, думаю, в принципі бути не може…"

Зі  своїх сторінок у соціальних мережах беру інформацію про події, читаю книжки, дізнаюся про тренінги з журналістики, обмінююся думками з колегами - журналістами. На Фейсбуці журналісти з усієї України спочатку створили групу, а потім і окремий сайт, на якому обмінюються інформацією, допомагають з контактами необхідних людей, і навіть записують інтерв'ю один в одного, як оце ми зараз…
 
Хоча багато моїх знайомих журналістів терміново перекваліфіковуються в"інтернетні" спеціалісти, я цього робити не поспішаю. Думаю, на наш вік ще вистачить книг, радіо, газет і телебачення…"



Марина Скінтей, старший редактор Чернівецького телебачення
 
"Моє ставлення до використання соціальних мереж журналістами негативне. На мою думку, на сторінках інших користувачів не можеш бути впевнений на 100% в тому, чи адекватна людина писала ту чи іншу інформацію, чи ні."
-
"Інтернет використовую щодня у своїй роботі, а соцмережі хіба що для невеличкої розваги та відпочинку або для спілкування із людьми, що знаходяться від мене далеко"












 

Немає коментарів:

Дописати коментар