Сторінки

неділю, 24 березня 2013 р.

Турнір з футзалу – яскравий фінал «Тижня здоров'я»!


23 березня у приміщенні спорткомплексу Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся турнір з футзалу, приурочений «Тижню здоров'я в Університеті». Організували спортивний захід Студентська рада та Профбюро факультету журналістики. Участь у ньому взяли студенти та викладачі факультету. За футбольну першість змагалися шість команд. 

Розпочався турнір із привітального слова заступника декана з навчально-виховної роботи та й самого учасника змагань Ярослава Табінського. Після цього представники команд підняли прапор України та разом з учасниками заходу й глядачами виконали Державний гімн.

Після цієї урочистої миті і почалася гра команд. Вона була насиченою, динамічною та навіть травматичною. Інтригу тримали до кінця, а після серії вирішальних пенальті визначили фіналістів змагання. Третє місце посіли гравці другого курсу, срібло здобули юніори-першокурсники, а тріумфаторами змагань стали студенти четвертого курсу. 

Кожна з команд мала чудову нагоду пізнати силу усіх суперників та продемонструвати спортивні навички. Підтримували бойовий дух футболістів і додавали їм впевненості щирі оплески та викрики уболівальників. 

Наприкінці турніру учасникам виголосили подяку за активну участь та вручили заслужені нагороди – грамоти, медалі та кубки.

Цікавими змагання були і для самих гравців. Учасник Данило зізнається: «Сьогоднішня гра вразила мене, насамперед, бажанням всіх студентів перемогти. Гравці бились до останнього, навіть тоді, коли шансів перемогти уже не було. А принесла вона впевненість у собі, тобто те, що ми відчули після фіналу!» Аспірант кафедри української преси Тарас Подедворний переконаний: «Попри те, що на факультеті журналістики хлопців небагато, турніри подібного рівня завжди відзначаються запалом. Отож, емоцій вистачає». Гравець команди-переможця Олег вважає: «Не можна відокремлювати того, що молодші студенти також дають бій і старшокурсникам, і викладачам, зокрема. Не менш важливо і те, що за гру отримують призи та медалі. Взагалі такі турніри - це великий плюс не тільки для факультету, а й для самих учасників». 

Що ж, можемо з упевненістю сказати, що фінал «Тижня здоров'я» для факультету журналістики був яскравим. Сподіваємось, що відтепер кожен студент задумається над тим, що найціннішим скарбом у житті людини є, все таки, здоров'я.

Юлія Девда
Фото Мар"яни Сич

   

Немає коментарів:

Дописати коментар