Сторінки

понеділок, 10 червня 2013 р.

"ТУК-ТУК, Я МАЛЮК!"



Першочервневий флеш-моб 

1 червня у рамках культурної програми Міжнародного дня захисту дітей на площі Ринок відбувся святковий флеш-моб, участь в якому взяли студенти Львівського національного університету імені Івана Франка. Більше півтори сотні юних активістів у перед входом у міську раду Львова взялись за руки, виклали фразу «Тук-тук, я малюк» і, промовивши її, випустили у небо повітряні кульки. Організатором дійства стала телекомпанія «Гал-ТБ», яка і зйомку заходу проводила, й  учасникам флеш-мобу фірмові футболки подарувала. До спільної події долучилися і студенти факультету журналістики. 

«Ми порадились і вирішили, що цю дату у календарі оминути не можна. Вигадали конкурси, подарунки, а ідея флеш-мобу якось виникла сама собою», - зізнається одна з авторів та ведуча проекту Іванна Федів. Дівчина додає, що на таку ідею колектив організаторів наштовхнули самі герої програми "Тук-тук, я малюк" – діти, які захотіли познайомитись між собою і провести час разом.


Гаслом акції стали слова "Знайди час на дитину-збудуй щасливу родину». Як додає Іванна, вони цілком відповідають своїй меті – спонукати батьків і дітей проводити дозвілля  разом. «У сучасних батьків є час на все,окрім дітей, сьогодні їх бавлять няні та бабусі з дідусями», - зазначає вона.
Одна з учасниць, студентка другого курсу Уляна Лаврик вважає, що такий захід сприяє гуртуванню студентської спільноти, об'єднує її для спільної благородної справи. «Для нас, журналістів, організація цієї програми має важливе значення. Зокрема, я познайомилася з багатьма людьми та відчула, що таке відповідальність».  

 Що є найціннішим для батьків? Бути разом із дитиною і бачити її щасливу усмішку. Що є скарбом для дітей? Відчувати тепло і турботу мами й тата.  Тому старайтеся бути більше разом, не забувайте спілкуватися та даруйте одне одному радість!

 Юлія Девда





Немає коментарів:

Дописати коментар