Сторінки

пʼятницю, 27 вересня 2013 р.

Студенти-лідери ЛНУ в Європі


Упродовж 18-23 вересня 2013 року представники студентських організацій  Львівського національного університету імені Івана Франка на запрошення студентської організації «ВІТ» Республіки Польща зустрілися із представниками самоврядних органів Вроцлавського економічного університету. 

Подія відбулася у рамках заходів «Університет за євроінтеграцію». Її мета полягала в обміні інформацією про вищу освіту між обома вищими навчальними закладами. Окрім цього гості Вроцлава мали чудову можливість продемонструвати спортивні навички у дружньому матч-реванші з міні-футболу, який завершився рахунком 10:8 на користь студентів-поляків, пізнати культуру міста та взяти участь у різноманітних культурних розвагах. У формі розважального квесту представники Львівського університету віднаходили визначні архітектурні пам’ятки та тварин, фотографувалися з мешканцями міста, записували польські прислів’я та знайомилися з національною кухнею.

Голова Профкому студентів Михайло Мураль вважає, що поїздка, без сумніву, була дуже корисною, адже наші студенти ознайомитись з особливостями організації навчального процесу, побачили матеріально-технічне забезпечення та побут студентів-поляків. 

Заступник голови Профспілкового комітету студентів Львівського національного університету імені Івана Франка Андрій Білинський зазначив, що під час зустрічі представники обох ВНЗ згодилися на частіше проведення подібних зустрічей, оскільки таким способом вони налагоджуватимуть дружні стосунки в освітній і культурній сферах між студентами обох країн у рамках європейської інтеграції.

 Юлія Девда




Немає коментарів:

Дописати коментар