Сторінки

неділю, 8 вересня 2013 р.

Ти – мій гЯджет!


ХХІ століття – це не тільки винайдення та удосконалення новітніх технологій, а й розширення інформаційного простору. Саме інформація сьогодні є чи не найсильнішою формою впливу на суспільство,  найдорожчим товаром на світовому ринку та предметом, який тісно переплетений  із безліччю технологічних новинок, серед яких провідне місце посідають гаджети.  

Зоряна Козачок  (Меліssа Жаботинська)
Пов'язану з ними фотовиставку організувала магістрант кафедри нових медій, відмінниця навчання Зоряна Козачок. Значній частині студентів факультету журналістики вона відома, як Meліssа Жаботинська, оскільки так підписує світлини тим, для кого їх робить. 

Серію фото Зоряна готувала до медіафоруму «Куди йдуть медіа світу і чи встигне за ними Україна?», який проводили 29-31 травня минулого року на стадіоні «Арена Львів». Саме тоді присутні вперше побачили світлини особливої концепції: на кожній із них – студент, а поряд із ним певний гаджет – від мобільного телефону та вінчестера до планшета і смартфона. «Ми, журналісти, у своїй діяльності використовуємо багато тих пристроїв, які допомагають виконувати нашу роботу на високому рівні. Наприклад, завдяки телефону ми спілкуємося, на вінчестер зберігаємо інформацію, улюблена музика у плеєрі, яку слухаємо, здатна надихати нас на творчість, а фотоапарат дає чудову можливість зафіксувати незабутні миті», - пояснює задум молодий фотограф.  

Виставка світлин «ГЯджет» проходитиме з 9 по 30 вересня на факультеті журналістики у 103 аудиторії.  Тому завітай на неї, відчуй спорідненість журналіста з гаджетом і віднайди свій.

Юлія Девда

Пропоную вашій увазі декілька фото, які увійшли у серію "ГЯджет". Учасниками незвичної фотосесії стали студенти факультету журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка та їх гаджети:
Мар"яна Сич
Євгенія Вавринець
Софія Божик
Юлія Девда
Соломія Коновалик
Ярослав Паляниця
Ірина Серафин

Іван Пикус

Немає коментарів:

Дописати коментар