Сторінки

четвер, 10 жовтня 2013 р.

Нагородили найактивніших


9 жовтня 2013 року в Актовій залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулася зустріч Першого проректора Василя Височанського зі студентами, присвячена святкуванню Дня університету. На ній грамотами за відмінне навчання, успіхи у науковій роботі, участь у громадському житті Університету, спортивні та культурно-мистецькі досягнення відзначили активних вихованців alma-mater.






Із початком нового навчального року студентів ще раз привітав Василь Височанський. Він відзначив значимість спільного свята та побажав молодому поколінню примножувати славу Франкового університету. Проректор з науково-педагогічної роботи Звенислава Мамчур також приєдналася до привітань і зачитала накази про нагородження студентів університету усіх факультетів і коледжів. Приємно, що серед імен активістів є і студенти факультету журналістики. Нагороди від Василя Степановича отримали виконувач обов'язків голови студентського самоврядування факультету журналістики Мар'яна Сич, голова Наукового товариства Зоряна Козачок, керівник прес-служби факультету Юлія Девда, солістка вокального ансамблю «Ліра» Христина Мулик, керівник Дискусійного клубу Ярослав Назар і магістрант факультету, ведучий університетських заходів Андрій Фарисей.



Від імені студентів
Університету до поважних гостей і всіх присутніх у залі з вітальним словом з нагоди Дня Університету звернулася студентка факультету журналістики Зоряна Козачок: «Львівський університет уже понад три з половиною століття утверджує український дух і науку. Наш Університет – центр освіти, культури й національної свідомості. Тому вітаю зі святом і бажаю натхнення, жаги до нових знань та завжди крокувати вперед!»




Трішки романтики до урочистого вечора додав студентський гурт «Шметерлінг», виконавши композиції про завжди юне почуття – кохання. 

Тому і ми приєднуємося до побажань і  зичимо всім активістам творчої наснаги та молодечого запалу до активної діяльності на благо Університету.

Юлія Девда
Фото Олега Вівчарика та Юлії Шлиян

Немає коментарів:

Дописати коментар