Сторінки

середу, 16 жовтня 2013 р.

І дівчата у футболі показують клас!


Ще не охололи враження й емоції від чоловічого турніру з футболу за Кубок Профкому, участь в якому взяли студенти та викладачі Львівського національного університету імені Івана Франка, як естафету прийняли дівчата. 14 жовтня 2013 року у приміщенні спорткомплексу провели  турнір із жіночого футзалу. Змагання приурочили 352-ій річниці Франкового університету, долучивши до гри провідні ВНЗ Львова. Окрім «іменинників» за спортивну перемогу боролися Національний Університет «Львівська Політехніка» та Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького. 

Упродовж  усього змагання відбулося три матчі. У першому зустрілися гравці ЛНУ та Медичного університету, завершивши його рахунком  2:1. У другому «медики» зіграли зі студентами Політехніки внічию – 2:2. Таким результатом завершилася і вирішальна гра між Львівським національним університетом і НУ «ЛП». В результаті, третє місце посіла жіноча збірна Медичного університету, друге – Львівської Політехніки, а перше здобула команда Львівського національного університету. 

До  змагання збірну ЛНУ готував викладач кафедри фізичного виховання, тренер Юрій Щепанський, а  її учасницями були Наталія Пасаман, Юлія Горова, Наталія Козак, Галина Зінчук, Ірина Чайка, Світлана Климарчук, Ніна Бабарика. Приємно, що серед них були і студентки факультету -  Юлія Шлиян і Діана Кузьмич. «Подібні турніри стали доброю традицією і завдяки старанням наших студентів можемо з упевненістю сказати, що університет пропагує спортивні заходи такого типу», - вважає воротар Юлія Шлиян. Півзахисник Діана Кузьмич також отримала позитивні враження від гри.  Дівчина каже: «Наші суперники були сильними, але ми боролися до кінця. Тому і сподіваюсь, що наша команда завжди буде дружньо забивати голи супернику у ворота!»

Тому дякуємо юним футболісткам за гідну боротьбу та здобуття спортивної першості, яка стала невеличким, але приємним подарунком до Дня Університету! 

Юлія Девда
Фото Діани Кузьмич



Немає коментарів:

Дописати коментар