Сторінки

понеділок, 14 жовтня 2013 р.

А в ЛНУ – футбол!


Головний приз - 
кубок Голови Профкому
Спорт уже давно став невід'ємною складовою дозвілля студентської спільноти. Активна участь у різноманітних  спортивних заходах – це не тільки підтримка  хорошої фізичної форми, а й вияв поваги до традицій, підвищення спортивної культури та вміння працювати у команді, яке ґрунтується на професіоналізмі та довірі. Тому щороку Львівський національний університет імені Івана Франка сприяє організації як змагань, що відбуваються у межах факультету, так і масштабніших спортивних подій.  


Найактивніший оргкомітет:)
Одна з них відбулася 11 жовтня 2013 року у приміщенні спорткомплексу. Турнір із футболу, присвячений святкуванню Дня Університету, провели за підтримки студентського уряду та первинної профспілкової організації працівників вищого навчального закладу. За головний приз - Кубок голови профкому - змагалися команди «Папараці» (факультет журналістики), «Дипломат» (факультет міжнародних відносин), «Ін'яз» (факультет іноземних мов), «Алмаз» (геологічний факультет), «Градієнт» (механіко-математичний факультет), «ФМП1» (факультет прикладної математики та інформатики), «Вітаміни» (біологічний факультет), «Чорногора» (географічний факультет), команда фізичного факультету , «Корсари» (історичний факультет) й об'єднана команда студентського уряду та профкому «SaloMandry». 

Один з ініціаторів проведення турніру, голова студентського уряду Роман Яцикович вважає корисним проведення заходів такого типу: «Це свято для студентської та викладацької спільнот й об'єднуються вони на спортивному майданчику, а запекла боротьба виробляє жагу до того,щоб стати найсильнішими». 


Щирі та віддані...Вболівальники 
підтримують запал!
Упродовж змагання кожна команда мала чудову нагоду продемонструвати свої спортивні навички, зустрітися зі своїми суперниками та довести, що гідна звання найкращої. Бойовий дух і запал до здобуття перемоги протягом усієї гри підтримували щирі викрики уболівальників, різнокольорові плакати із побажаннями першості та заклики до динамічної гри.  

Факультет журналістики також долучився до спортивної події  університету. Футбольну команду «Папараці» представили капітан - заступник декана з навчально-виховної роботи Ярослав Табінський, асистент кафедри теорії і практики журналістики Орест Маєвський, аспіранти Тарас Подедворний та Іван Пикус, студенти п'ятого курсу Віталій Кулачковський і Олег Чунис, студент четвертого курсу Роман Дмитришин і другокурсники Владислав Крилевський  та Дмитро Пальчиков . «Папараці» зійшлася у спортивному двобої з учасниками команд «Ін'яз» та «ФМП1». Незважаючи на те, що журналісти дісталися тільки 1/8 фіналу, грою задоволені. 

Переможці - команда 
фізичного факультету
За підсумками футбольних змагань, перше місце виборола команда  фізичного факультету «», друге посіли «Дипломати» факультету міжнародних відносин, а третє 
дісталося представникам факультету прикладної математики та інформатики – команді «ФМП1». Після завершення турніру усім його учасникам виголосили подяку за хорошу гру та вручили заслужені нагороди – грамоти, медалі й кубки. 

Тому ще раз вітаємо призерів та учасників турніру й бажаємо надалі досягати спортивних вершин!  


Юлія Девда
Фото Meліssи Жаботинської

Немає коментарів:

Дописати коментар