Сторінки

понеділок, 11 листопада 2013 р.

Як студенти-міжнародники за кубок факультету боролися…


9 листопада 2013 року у спортивному комплексі Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся турнір з міні-футболу. Його організувало студентське самоврядування факультету міжнародних відносин. За головну винагороду – «Кубок Міжнародника», змагалося сім команд, які до кінця відстоювали свою честь та не здавалися у запеклій боротьбі.

Один зі співорганізаторів спортивної події Максим Римарчук зізнається, що змагання такого роду сприяють зміцненню стосунків між курсами факультету. «Турнір проводимо кожен рік і можна сказати, що ця подія є однією з найголовніших і найцікавіших на факультеті», - зазначає він. Перший заступник голови студентського самоврядування Василь Ткачик ділиться позитивними враженнями від турніру: «Це об'єднує увесь факультет, приходить багато уболівальників і підтримують улюблену команду», - каже гравець. 


Розминки перед грою, дружні поради одне одному та нестримна жага перемоги – саме така атмосфера панувала на майданчику упродовж кожної гри. Одна за одною, вони були щораз яскравішими та запальнішими. Не стояли осторонь й уболівальники, які закликами до перемоги підтримували бойовий дух учасників.  Вражав кожен забитий, дещо пригнічував кожен пропущений гол. 
Змагання затягнулися аж до вечора, але, незважаючи на втому, кожен гравець горів бажанням і продовжував доводити те, що його команда заслуговує на першість. 

Наприкінці турніру учасникам виголосили подяку та нагородили медалями. За підсумками футбольних змагань, третє місце посіла команда випускників «Ветерани», друге здобули  «Гоп-Стоп» четвертого курсу, а переможцями змагання стали п'ятикурсники «Лузери». Вручали й спеціальні нагороди.Найкращим воротарем визнали Казимира Шолоту, гравцем – Олега Стойка,   а бомбардиром – Максима Лисака. Андрія Сеньківа  відзначили як найяскравішого гравця. 

Капітан команди-переможця Едуард Москаль зізнається: хоч гра була складною, але команда налаштувалася на перемогу. «Приємно, що ми, п'ятикурсники, закінчимо Університет на перемозі. Наступного року вже будемо ветеранами і всі хотітимуть нас запросити на гру та перемогти», - зазначає він. 

Подібні змагання на факультетському рівні сприятимуть кращій підготовці до Університетської Спартакіади, яка не за горами.

Юлія Девда
Фото Ілони Кащук

Немає коментарів:

Дописати коментар